Minibar hotelowy kompresorowy z pojemnikiem na lód
WMM-ICE-46 zapytaj o produkt
Minibar hotelowy kompresorowy z pojemnikiem na lód
-
Pojemność:
-
chłodziarka 41 l (zakres chłodzenia min. 4oC),
-
zamrażalnik 5 l (zakres chłodzenia od -3oC do -10oC),
-
-
Wymiary zewnętrzne [WxSzxG]: 510 x 430 x 480 mm,
-
Napięcie: 230 V,
-
Moc: 85 W,
-
Zużycie energii elektrycznej: 0,27 kWh/24h
-
Drzwi zamykane prawostronnie, możliwe przełożenie zawiasów na zamykanie lewostronne,
-
1 półka szklana,
-
Pojemnik do wytwarzania lodu kostkowego,
-
Chłodziarka zaopatrzona w zamek z kluczykiem,
-
Waga netto: 15 kg,
-
Waga brutto: 17 kg,
-
Instrukcja w języku polskim,
-
Kolor: czarny korpus, srebrny szczotkowany front i białe wnętrze,
-
Gwarancja 24 miesiące.
Zasada działania minibaru kompresorowego - minibar kompresorowy wyposażony jest w sprężarkę napędzaną silnikiem elektrycznym, który zmusza czynnik chłodzący (freon) do krążenia w obiegu. Sprężarka przetłacza parę czynnika chłodniczego do skraplacza, w którym para skrapla się oddając ciepło, następnie czynnik paruje pobierając ciepło od chłodzonych produktów. Zaletą tych urządzeń jest możliwość uzyskania niskich temperatur poniżej 0oC, co pozwala zamrażać produkty.